Уредувач на PDF


Како да ја уредувате вашата PDF

  1. Повлечете ја PDF-датотеката што сакате да ја уредувате во областа за влечење или кликнете на копчето Изберете PDF датотека.

  2. Можете да додадете слика, текст или да нацртате нешто со кликнување на копчињата за активности.

  3. Ако вашата PDF-датотека има повеќе од 1 страница, можете да ја уредувате страницата што ја сакате со кликнување на неа, избраната страница ќе се граничи.

  4. Кликнете на копчето за зачувување за да ја преземете изменетата PDF.

Уредувач на PDF

Оценете ја оваа алатка

4.7/5 - 9 гласови


264,149 конверзии од 2019 година!