PDF në PNG

Konvertoni PDF tuaj në PNG

Drag and Drop file këtu
ose
Kliko këtu
PDF në
Shtoni më shumë skedarë PDF

Llojet e skedarëve të konvertuar në: csv, epub, jpg, pdf, png, ppt, pptx, txt, doc, docx, xls, xlsx, odt

Ju lutem vini re të gjitha dosjet fshihen nga serveri ynë pas 2 orësh.


Si të konvertohet një PDF në një skedar image PNG në internet

  1. Për të kthyer një PDF, tërhiq dhe hidhni ose klikoni zonën tonë të ngarkimit për të ngarkuar skedarin

  2. Dosja juaj do të shkojë në radhë

  3. Mjeti ynë automatikisht do të konvertojë PDF tuaj në një skedar PNG

  4. Pastaj klikoni lidhjen e shkarkimit në skedar për të ruajtur PNG në kompjuterin tuaj

PDF në PNG

Vlerësoni këtë mjet

4.7/5 - 6 vota


72,641 konvertimet që nga viti 2019!