PDF до PNG

Претворете го вашиот PDF во PNG

Повлечете и задржете датотека овде
или
Batch files
1
Обработката на серии е достапна само за корисници на Про. Ажурирајте сега за да процесирате повеќе датотеки одеднаш.
Добијте неограничен пристап
Pdf files
Изберете опција
PDF до
Додадете повеќе PDF датотеки
Подигни датотека

Типови датотеки преточени во: .PNG

Забележете дека сите датотеки се бришат од нашиот сервер по 2 часа.


Како да конвертирате PDF во PNG датотека со слики онлајн

  1. За да конвертирате PDF, повлечете и пуштете или кликнете на нашата поставувачка област за да ја вчитате датотеката

  2. Вашата датотека ќе влезе во редица

  3. Нашата алатка автоматски ќе го претвори вашиот PDF во PNG-датотека

  4. Потоа кликнете на линкот за преземање во датотеката за да го зачувате PNG на вашиот компјутер

PDF до PNG

Оценете ја оваа алатка

4.5/5 - 12 гласови


162,586 конверзии од 2019 година!