PDF во JPG

Претворете го вашиот PDF во JPG

Повлечете и испуштајте датотеки овде
или
Batch files
1
Обработката на серии е достапна само за корисници на Про. Ажурирајте сега за да процесирате повеќе датотеки одеднаш.
Добијте неограничен пристап
Pdf files
Изберете опција
PDF до
Додадете повеќе PDF датотеки
Подигни датотека

Типови датотеки се претворија во: .JPG, .JPEG

* Забележете дека сите датотеки се избришани од нашиот сервер по 24 часа.


Како да конвертирате PDF во датотеката со слики во JPG онлајн

  1. За да конвертирате PDF, повлечете и пуштете или кликнете на нашата поставувачка област за да ја вчитате датотеката

  2. Вашата датотека ќе влезе во редица

  3. Нашата алатка автоматски ќе го претвори вашиот PDF во датотека JPG

  4. Потоа кликнете на линкот за преземање во датотеката за да го зачувате JPG на вашиот компјутер

PDF во JPG

Оценете ја оваа алатка

4.5/5 - 46 гласови


198,217 конверзии од 2019 година!