Më poshtë është një përkthim i përafërt i kushteve tona të shërbimit të anglishtes dhe politikës së privatësisë në anglisht për aspektet ligjore, të dyja aplikohen vetëm në gjuhën angleze

Politika e privatësisë

Privatësia juaj është e rëndësishme për ne. Është politika e Pdf.to për të respektuar privatësinë tuaj në lidhje me çdo informacion që mund të mbledhim prej jush përmes faqes sonë të internetit, https://pdf.to , dhe faqeve të tjera që zotërojmë dhe veprojmë.

Ne vetëm kërkojmë informacion personal kur ne me të vërtetë nevojë për të ofruar një shërbim për ju. Ne e mbledhim atë me mjete të drejta dhe të ligjshme, me njohuritë dhe pëlqimin tuaj. Ne gjithashtu ju njoftojmë pse po e mbledhim dhe si do të përdoret.

Mbajmë vetëm informacionin e mbledhur për aq kohë sa është e nevojshme për t'ju siguruar shërbimin tuaj të kërkuar. Cilat të dhëna që ruajmë, do të mbrojmë brenda mjeteve të pranueshme nga tregu për të parandaluar humbjen dhe vjedhjen, si dhe aksesin, zbulimin, kopjimin, përdorimin ose modifikimin e paautorizuar.

Ne nuk ndajmë asnjë informacion personalisht identifikues publikisht ose me palë të treta, përveç kur kërkohet me ligj.

Faqja jonë e internetit mund të lidhet me faqet e jashtme që nuk operohen nga ne. Jeni të vetëdijshëm se nuk kemi kontroll mbi përmbajtjen dhe praktikat e këtyre faqeve dhe nuk mund të pranojmë përgjegjësi ose përgjegjësi për politikat e tyre përkatëse të privatësisë.

Ju jeni të lirë të refuzoni kërkesën tonë për informacionin tuaj personal me të kuptuarit se ne mund të mos jemi në gjendje t'ju ofrojmë disa nga shërbimet tuaja të dëshiruara.

Përdorimi juaj i vazhdueshëm i faqes sonë të internetit do të konsiderohet si pranim i praktikave tona rreth privatësisë dhe informacionit personal. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me mënyrën se si trajtojmë të dhënat e përdoruesit dhe informacionin personal, mos ngurroni të na kontaktoni.

Kjo politikë është efektive që nga 6 qershori 2019.


Konvertimi nga PDF

PDF në Word

PDF në Excel

PDF në JPG

PDF në PNG

PDF në PPT

PDF në tekst

PDF në HTML

PDF në ODT

PDF në CSV

PDF në ePub

Konvertimi në PDF

Fjala për PDF

Excel në PDF

JPG në PDF

PNG në PDF

PPT në PDF

Teksti në PDF

HTML në PDF

ODT në PDF

CSV në PDF

ePub në PDF

Mjete PDF

Shtyp PDF

Konvertuesi PDF

Riparo PDF

Split PDF

Hape PDF


Të zgjedhura në:

Pdf.to - Convert PDF to Word, Excel, JPG, & from.  Also Compress PDF | Product Hunt Embed tnw - how to convert a pdf to any format (and back) lifehacker - PDFファイルをExcel形式やテキストに変換してくれるサービス【今日のライフハックツール】