PDF во ePub

Претворете го вашиот PDF во ePub (еКнига, поттикне)

Повлечете и задржете датотека овде
или
Batch files
1
Обработката на серии е достапна само за корисници на Про. Ажурирајте сега за да процесирате повеќе датотеки одеднаш.
Добијте неограничен пристап
Pdf files
PDF до
Додадете повеќе PDF датотеки
Подигни датотека

Типови на датотеки конвертирани во: csv, epub, jpg, pdf, png, ppt, pptx, txt, doc, docx, xls, xlsx, odt

Забележете дека сите датотеки се бришат од нашиот сервер по 2 часа.


Како да конвертирате PDF во ePub (eBook, поттикне) датотека онлајн

  1. За да конвертирате PDF, повлечете и пуштете или кликнете на нашата поставувачка област за да ја вчитате датотеката

  2. Вашата датотека ќе влезе во редица

  3. Нашата алатка автоматски ќе го претвори вашиот PDF во ePub датотека

  4. Потоа кликнете на линкот за преземање во датотеката за да го зачувате ePub на вашиот компјутер

PDF во ePub

Оценете ја оваа алатка

4.6/5 - 10 гласови


152,367 конверзии од 2019 година!