Di handap ieu tarjamahan kasar watesan kami basa inggris sareng kawijakan privasi basa inggris pikeun aspék hukum, boh anu manglaku wungkul dina basa Inggris

Sarat Pdf.to

1. Sarat

Ku ngaksés ramatloka éta dina https://pdf.to , anjeun satuju kana wates waktos ieu, sadaya undang-undang anu lumaku, sareng satuju yén anjeun tanggel waler pikeun sasuai ka hukum-undang lokal anu lumaku. Lamun anjeun teu satuju kana hiji istilah ieu, Anjeun dilarang nganggo atanapi ngakses situs ieu. Bahan anu aya dina halaman wéb ieu dilindungan ku hukum hak cipta jeung mérek dagang anu lumaku.

2. Paké Lisensi

  1. Ijin diidinan pikeun ngundeur samentara sasih hapana (inpormasi atanapi software) dina situs wéb Pdf.to pikeun panalisan pribadi, non-komérsial anu katingali wungkul. Ieu mangrupikeun lisénsina, lain mindahkeun judul, sareng lisensina ieu anjeun teu tiasa:
    1. ngaropéa atanapi nyalin bahan;
    2. ngagunakeun bahan-pikeun tujuan pikeun komérsial, atanapi pikeun pintonan publik (komersil atanapi henteu komérsial);
    3. nyobian misahkeun atanapi ngabalikeun insinyur sofwérna anu aya dina ramatloka Pdf.to;
    4. mupus sagala bahan anu cipta atanapi hak cipta lain ti bahan; atawa
    5. nransperkeun bahan anu ka jalma anu lian atanapi nguntungkeun bahan-bahan anu mana waé anu mana waé.
  2. Lisénsi ieu bakal otomatis ditungtungan ku Anjeun ngalanggar salah sahiji palaruan kasebut tiasa dihartikeun ku Pdf.to iraha wae. Kitu ngalengkepan ku anjeun nempo bahan ieu atanapi ditémutan lisénsi ieu, anjeun kedah ngancurkeun bahan anu diunduh anu diilikan anjeun dina format éléktronik atanapi dicitak.

3. Bantahan

  1. Bahanna dina ramatloka Pdf.to urang disadiakeun dina dasar 'sakumaha anu'. Pdf.to damel teu aya jaminan anu ditepikeun atanapi tersirat, sareng nuju sacara langsung ngandalan na ngajénkeun jaminan anu sanésna di antarana, tanpa watesan, jaminan atanapi kaayaan merchantability, kabugaran kanggo tujuan nu tangtu, atanapi henteu ngalanggar intelektual atanapi palanggaran anu sejenna.
  2. Salajengna, Pdf.to henteu ngajamin atanapi ngadamel perakatan ngeunaan katepatan, hasilna dipikaresep, atanapi reliabiliti anu digunakeunana bahan na dina situs wébana atanapi anu sanésna waé anu aya sareng bahan sapertos atanapi anu aya dina situs anu numbu ka situs ieu.

4. Watesan

Dina henteu acara, Pdf.to atanapi panyadia pikeun nanggungjawaban kanggo karuksakan (kaasup, tanpa watesan, karuksakan pikeun kaleungitan data atanapi untung, atanapi parantosan kendat bisnis) anu citakan tina pamakéan atanapi henteu mampuh ngagunakeun bahan dina Pdf.to situs web, sanajan Pdf.to atanapi wawakil anu otorisasi Pdf.to parantos béja lisan atanapi aya tulisan kamungkinan ruksakna sapertos éta. Kusabab sababaraha yurisdiksi teu ngameunangkeun keterbatasan dina jaminan anu disiratkeun, atawa keterbatasan tanggung jawab pikeun ngaruksak konsekuensi atanapi teu aya, katerbatasan ieu tiasa waé henteu dianggo kana anjeun.

5. akurasi bahan

Bahanna anu muncul dina situs web tina Pdf.to tiasa nganggo kasalahan téknis, panulisan, atanapi fotografik. Pdf.to henteu ngajamin yén sagala bahan tina situs wéb anu akurat, lengkep atanapi ayeuna. Pdf.to tiasa ngarobih parobahan kana bahan anu aya dina ramatloka na iraha waé tanpa aya bewara. Tapi Pdf.to henteu ngadamel komitmen pikeun ngamutahirkeun bahan.

6. Tumbu

Pdf.to teu marios sadaya situs anu numbu ka halaman na sareng henteu nanggungjawaban kanggo situs naon situs anu disambungkeun éta. Asupan tautan naon waé henteu hartosna dukungan ku Pdf.to loka. Dipake tina situs wéb anu dikaitkeun anu raku pisan nyaéta résiko pamaké.

7. modifikasi

Pdf.to tiasa marios kaayaan ieu panglayanan pikeun ramatloka na iraha waé tanpa aya bewara. Dina nganggo ramatloka ieu anjeun satuju kana kabeungkeut ku vérsi ieu ayeuna anu ayeuna.

8. Hukum jajahan

Syarat sareng katangtuan ieu diatur ku ditaksir luyu jeung undang tina Connecticut sareng anjeun nampilkeun kana yurisdiksi ekslusif tina pangadilan di Nagara atanapi lokasi eta.

Kawijakan DMCA

Peserta PDF.to kana jasa unggah, ngarobih, ngaksés sareng nganggo bahan sareng jasa kalayan résiko nyalira. PDF.to henteu ngawaskeun kontén konsumén. PDF.to moal nanggungjawaban kanggo karusakan anu diklaim salaku akibat tina jasa PDF, inpormasi, atanapi produk. Masing-masing Peserta tanggung jawab sadayana pikeun sadaya bahan anu disimpen sareng PDF. Ka, pikeun akurasi bahan kalebet jaminan, sareng kéngingkeun sadayana otorisasi anu diperyogikeun pikeun hyperlink sareng bahan pamasaran. PDF.to henteu ngajantenkeun jaminan atanapi tersirat ngeunaan akurasi, kualitas, atanapi sifat inpormasi anu tiasa didapet ku pangguna atanapi pamilon ti internét ngalangkungan panggunaan jasa PDF.to.

Punten ogé perhatoskeun sadaya unggahan pangguna sareng kontén dihapus dina sababaraha jam saatos unggah, sareng matieral anu dikonversi aranjeunna dihapus dina waktos duapuluh opat jam ogé, dina hartos ukur panyimpenan samentawis

Upami anjeun percanten yén aya matéri dina PDF.to ngalanggar hak cipta anu dipiboga ku anjeun atanapi kontrol, anjeun tiasa ngirim Bewara tinulis ngeunaan Pelanggaran Hak Cipta Dituduh ("Bewara") ka Digital Millennium Copyright Act ("DMCA") kami anu diidentifikasi di handap . Dina Bewara, anjeun kedah:

(A) Identipikasi sacara rinci anu cekap pikeun karya hak cipta atanapi harta inteléktual anu anjeun ngaku parantos dilanggar sahingga urang tiasa milarian matéri;

(B) Identipikasi URL atanapi lokasi khusus sanés dina PDF. Kana anu ngandung matéri anu anjeun klaim ngalanggar hak cipta anjeun;

(C) Nyayogikeun tanda tangan éléktronik atanapi fisik anu ngagaduhan hak cipta atanapi jalma anu berwenang pikeun meta atas nami anu ngagaduhan;

(D) Kalebet pernyataan yén anjeun ngagaduhan kapercayaan anu leres yén panggunaan anu dibantah henteu diidinan ku anu gaduh hak cipta, agénna, atanapi undang-undang;

(E) Kalebet pernyataan yén inpormasi anu aya dina Bewara anjeun akurat sareng dibuktikeun dina hukuman sumpah palsu yén anjeun mangrupikeun hak cipta atanapi berwenang pikeun meta atas nami pamilik hak cipta; sareng,

(F) Kalebet nami anjeun, alamat surat, nomer telepon sareng alamat email.

Anjeun tiasa ngirim Bewara anjeun ka Agen DMCA anu ditunjuk ku email, fax, atanapi mail sapertos anu ditetepkeun di handap:

Charles Lee Mudd JR.
Hukum leutak
411 S. Jalan Sangamon
Suite 1B
Perhatosan: DMCA
email: dmca@muddlaw.com
Fax ka: 312-803-1667

Nalika PDF. kanggo nampi Bewara anu leres, éta langsung ngaleungitkeun atanapi nganonaktifkeun aksés kana bahan anu disangka ngalanggar sareng ngarengsekeun rekening anu aya hubunganana (upami lumaku) saluyu sareng DMCA.

PDF.to parantos nyoko kana kabijakan terminasi, dina kaayaan anu pas sareng dina kawijaksanaan budi na, anggota anu dianggap janten pelanggar ulang. PDF.to tiasa ogé dina kawijaksanaan budi na ngawatesan aksés ka PDF.to sareng / atanapi numpurkeun panggunaanana ku saha waé anu ngalanggar hak cipta intelektual batur, naha atanapi henteu aya pelanggaran anu teras-terasan.


253,648 paguneman saprak taun 2019!