Di handap ieu tarjamahan kasar watesan kami basa inggris sareng kawijakan privasi basa inggris pikeun aspék hukum, boh anu manglaku wungkul dina basa Inggris

Sarat Pdf.to

1. Sarat

Ku ngaksés ramatloka éta dina https://pdf.to , anjeun satuju kana wates waktos ieu, sadaya undang-undang anu lumaku, sareng satuju yén anjeun tanggel waler pikeun sasuai ka hukum-undang lokal anu lumaku. Lamun anjeun teu satuju kana hiji istilah ieu, Anjeun dilarang nganggo atanapi ngakses situs ieu. Bahan anu aya dina halaman wéb ieu dilindungan ku hukum hak cipta jeung mérek dagang anu lumaku.

2. Paké Lisensi

  1. Ijin diidinan pikeun ngundeur samentara sasih hapana (inpormasi atanapi software) dina situs wéb Pdf.to pikeun panalisan pribadi, non-komérsial anu katingali wungkul. Ieu mangrupikeun lisénsina, lain mindahkeun judul, sareng lisensina ieu anjeun teu tiasa:
    1. ngaropéa atanapi nyalin bahan;
    2. ngagunakeun bahan-pikeun tujuan pikeun komérsial, atanapi pikeun pintonan publik (komersil atanapi henteu komérsial);
    3. nyobian misahkeun atanapi ngabalikeun insinyur sofwérna anu aya dina ramatloka Pdf.to;
    4. mupus sagala bahan anu cipta atanapi hak cipta lain ti bahan; atawa
    5. nransperkeun bahan anu ka jalma anu lian atanapi nguntungkeun bahan-bahan anu mana waé anu mana waé.
  2. Lisénsi ieu bakal otomatis ditungtungan ku Anjeun ngalanggar salah sahiji palaruan kasebut tiasa dihartikeun ku Pdf.to iraha wae. Kitu ngalengkepan ku anjeun nempo bahan ieu atanapi ditémutan lisénsi ieu, anjeun kedah ngancurkeun bahan anu diunduh anu diilikan anjeun dina format éléktronik atanapi dicitak.

3. Bantahan

  1. Bahanna dina ramatloka Pdf.to urang disadiakeun dina dasar 'sakumaha anu'. Pdf.to damel teu aya jaminan anu ditepikeun atanapi tersirat, sareng nuju sacara langsung ngandalan na ngajénkeun jaminan anu sanésna di antarana, tanpa watesan, jaminan atanapi kaayaan merchantability, kabugaran kanggo tujuan nu tangtu, atanapi henteu ngalanggar intelektual atanapi palanggaran anu sejenna.
  2. Salajengna, Pdf.to henteu ngajamin atanapi ngadamel perakatan ngeunaan katepatan, hasilna dipikaresep, atanapi reliabiliti anu digunakeunana bahan na dina situs wébana atanapi anu sanésna waé anu aya sareng bahan sapertos atanapi anu aya dina situs anu numbu ka situs ieu.

4. Watesan

Dina henteu acara, Pdf.to atanapi panyadia pikeun nanggungjawaban kanggo karuksakan (kaasup, tanpa watesan, karuksakan pikeun kaleungitan data atanapi untung, atanapi parantosan kendat bisnis) anu citakan tina pamakéan atanapi henteu mampuh ngagunakeun bahan dina Pdf.to situs web, sanajan Pdf.to atanapi wawakil anu otorisasi Pdf.to parantos béja lisan atanapi aya tulisan kamungkinan ruksakna sapertos éta. Kusabab sababaraha yurisdiksi teu ngameunangkeun keterbatasan dina jaminan anu disiratkeun, atawa keterbatasan tanggung jawab pikeun ngaruksak konsekuensi atanapi teu aya, katerbatasan ieu tiasa waé henteu dianggo kana anjeun.

5. akurasi bahan

Bahanna anu muncul dina situs web tina Pdf.to tiasa nganggo kasalahan téknis, panulisan, atanapi fotografik. Pdf.to henteu ngajamin yén sagala bahan tina situs wéb anu akurat, lengkep atanapi ayeuna. Pdf.to tiasa ngarobih parobahan kana bahan anu aya dina ramatloka na iraha waé tanpa aya bewara. Tapi Pdf.to henteu ngadamel komitmen pikeun ngamutahirkeun bahan.

6. Tumbu

Pdf.to teu marios sadaya situs anu numbu ka halaman na sareng henteu nanggungjawaban kanggo situs naon situs anu disambungkeun éta. Asupan tautan naon waé henteu hartosna dukungan ku Pdf.to loka. Dipake tina situs wéb anu dikaitkeun anu raku pisan nyaéta résiko pamaké.

7. modifikasi

Pdf.to tiasa marios kaayaan ieu panglayanan pikeun ramatloka na iraha waé tanpa aya bewara. Dina nganggo ramatloka ieu anjeun satuju kana kabeungkeut ku vérsi ieu ayeuna anu ayeuna.

8. Hukum jajahan

Syarat sareng katangtuan ieu diatur ku ditaksir luyu jeung undang tina Connecticut sareng anjeun nampilkeun kana yurisdiksi ekslusif tina pangadilan di Nagara atanapi lokasi eta.


Ngarobih ti PDF

PDF kana kecap

PDF ka Excel

PDF jeung JPG

PDF mun PNG

PDF mun PPT

PDF téks

PDF kana HTML

PDF mun ODT

PDF mun CSV

PDF ka ePub

Ngarobah kana PDF

Kecap kana PDF

Excel kana PDF

JPG kana PDF

PNG kana PDF

PPT kana PDF

Teks kana PDF

HTML kana PDF

ODT kanggo PDF

CSV kana PDF

ePub kana PDF

Parabot PDF

Niiskeun PDF

PDF Parabot Parobah

Ngalereskeun PDF

Bagikeun PDF

Muka konci PDF


Dinten ieu:

Pdf.to - Convert PDF to Word, Excel, JPG, & from.  Also Compress PDF | Product Hunt Embed tnw - how to convert a pdf to any format (and back)