PDF në Word

Shndërroni PDF në Word (.DOC, .DOCX)

Zvarrit dhe lësho skedarët këtu
ose
Batch files
0
Përpunimi i grupeve është i disponueshëm vetëm për përdoruesit e Pro. Përditësoni tani për të përpunuar shumë skedarë menjëherë.
Merrni qasje të pakufizuar ose Provoni një skedar të vetëm
Pdf files
Zgjidhni opsionin
PDF në
Shtoni më shumë skedarë PDF
ngarkimi

Llojet e skedarëve të konvertuar në: .DOC, .DOCX

* Ju lutemi vini re se të gjitha skedarët janë fshirë nga serveri ynë pas 24 orësh.


Si ta konvertoni një skedar PDF në Word (.doc, .docx) në internet

  1. Për të kthyer një PDF, tërhiq dhe hidhni ose klikoni zonën tonë të ngarkimit për të ngarkuar skedarin

  2. Dosja juaj do të shkojë në radhë

  3. Mjeti ynë automatikisht do të konvertojë PDF tuaj në një skedar Word (.DOC)

  4. Pastaj klikoni lidhjen e shkarkimit në skedar për të ruajtur Word (.DOC) në kompjuterin tuaj

PDF në Word

Vlerësoni këtë mjet

4.0/5 - 196 vota


211,750 konvertimet që nga viti 2019!