PDF до PPT

Претворете го вашиот PDF во PPT

Повлечете и задржете датотека овде
или
Кликни тука
PDF до
Додадете повеќе PDF датотеки

Типови на датотеки конвертирани во: csv, epub, jpg, pdf, png, ppt, pptx, txt, doc, docx, xls, xlsx, odt

Забележете дека сите датотеки се бришат од нашиот сервер по 2 часа.


Како да конвертирате PDF во датотеката за PowerPoint на PPT онлајн

  1. За да конвертирате PDF, повлечете и пуштете или кликнете на нашата поставувачка област за да ја вчитате датотеката

  2. Вашата датотека ќе влезе во редица

  3. Нашата алатка автоматски ќе го претвори вашиот PDF во PPT-датотека

  4. Потоа кликнете на линкот за преземање во датотеката за да го зачувате PPT на вашиот компјутер

PDF до PPT

Оценете ја оваа алатка

4.5/5 - 16 гласови


71,100 конверзии од 2019 година!