PNG në PDF

Konvertoni PNG tuaj në PDF

Drag and Drop file këtu
ose
Kliko këtu

Llojet e skedarëve të konvertuar në: csv, epub, jpg, pdf, png, ppt, pptx, txt, doc, docx, xls, xlsx, odt

Ju lutem vini re të gjitha dosjet fshihen nga serveri ynë pas 2 orësh.


Si të konvertohet një PNG në skedar PDF në internet

  1. 1. Për të kthyer një PNG, tërhiq dhe hidhni ose klikoni zonën tonë të ngarkimit për të ngarkuar skedarin

  2. 2. Dosja juaj do të shkojë në radhë

  3. 3. Mjeti ynë do të konvertojë automatikisht PNG-në tuaj në një skedar PDF

  4. 4. Pastaj klikoni lidhjen e shkarkimit te skedari për të ruajtur PDF-në në kompjuterin tuaj

PNG në PDF

Vlerësoni këtë mjet

3.0/5 - 2 vota


71,717 konvertimet që nga viti 2019!