PDF до Excel

Претворете го вашиот PDF во Excel

Повлечете и задржете датотека овде
или
Кликни тука
PDF до
Додадете повеќе PDF датотеки

Типови на датотеки конвертирани во: csv, epub, jpg, pdf, png, ppt, pptx, txt, doc, docx, xls, xlsx, odt

Забележете дека сите датотеки се бришат од нашиот сервер по 2 часа.


Како да конвертирате датотека PDF во Excel на интернет

  1. За да конвертирате Excel, повлечете и пуштете или кликнете на нашата поставувачка област за да ја вчитате датотеката

  2. Вашата датотека ќе влезе во редица

  3. Нашата алатка автоматски ќе ги претвори вашите датотеки во PDF во Excel

  4. Потоа кликнете на линкот за преземање во датотеката за да ја зачувате датотеката Excel на вашиот компјутер

PDF до Excel

Оценете ја оваа алатка

3.8/5 - 22 гласови


71,118 конверзии од 2019 година!