PDF në CSV

Konvertoni PDF-në tuaj në CSV

Drag and Drop file këtu
ose
Kliko këtu

Ju lutem vini re të gjitha dosjet fshihen nga serveri ynë pas 2 orësh.Transferimi i skedarëve të koduar

Të gjitha ngarkimet dhe shkarkimet janë të koduara duke përdorur encryption SSL 256-bit. Duke bërë këtë, të dhënat nga dokumentet tuaja PDF dhe CSV nuk do të jenë të ndjeshme ndaj qasjes së paautorizuar.

Instantly convert PDF to CSV

Ne kemi një grup robotësh duke pritur me padurim për të filluar konvertimin. Nëse rastësisht ata marrin overwhelemed një radhë fillon. Kjo lëviz shpejt pasi kemi shumë robotë.

Vlera e ndarë me vizë (.CSV) Format

Në informatikë, një skedar vlerash të ndara me presje është një skedar teksti i kufizuar që përdor një presje për ndarjen e vlerave. Një skedar CSV ruan të dhënat tabelore në tekst të thjeshtë.

Të shpejtë dhe të lehtë

Të gjithë ju duhet të bëni është ose drag and drop ose klikoni ekran gjigant gri për të zgjedhur skedarin që dëshironi konvertuar. Pas kësaj hapa software tonë në.

Compatible me platformat kryesore

Sepse ne bëjmë konvertimin tonë të skedarëve në internet, ose siç disa njerëz e quajnë cloud. Programi ynë punon në çdo shfletues që mund ta ngarkojë këtë faqe interneti dhe ta lexojë këtë.

Njohja e Karakteristikës Optike

Me teknologjinë më të fundit të OCR, ky mjet nxjerr informacion nga PDF-të në dokumentet CSV që mund të editohen.


Si të konvertohet një skedar PDF në CSV në internet

1. Për të kthyer një PDF, tërhiq dhe hidhni ose klikoni zonën tonë të ngarkimit për të ngarkuar skedarin

2. Dosja juaj do të shkojë në radhë

3. Mjeti ynë automatikisht do të konvertojë PDF-në tuaj në dosjen CSV

4. Pastaj klikoni lidhjen e shkarkimit te skedari për të ruajtur CSV në kompjuterin tuaj

PDF në CSV

Vlerësoni këtë mjet

Konvertimi nga PDF

PDF në CSV

PDF në Excel

PDF në ePub

PDF në JPG

PDF në ODT

PDF në PNG

PDF në PPT

PDF në tekst

PDF në Word

Konvertimi në PDF

CSV në PDF

Excel në PDF

JPG në PDF

ODT në PDF

PNG në PDF

PPT në PDF

Fjala për PDF

Mjete PDF

Shtyp PDF

Konvertuesi PDF

Riparo PDF

Split PDF

Hape PDF


Të zgjedhura në:

tekcrispy - pdf to convetidor online siecledigita - pdf to un outil pour convertir les pdf en word excel jpg word et inversement free - pdf to Pdf.to: web app per convertire PDF in documenti Word e molti altri formati

Pdf.to - Convert PDF to Word, Excel, JPG, & from.  Also Compress PDF | Product Hunt Embed