PDF ka Excel

Ngarobih PDF anjeun ka Excel

Sered jeung leupaskeun payil di dieu
Atawa
Klik di dieu

Perhatikeun sakabéh file anu dihapus tina server kami saatos 2 jam.



Transfer File énkripsi

Sadaya unggah sareng undeuran ddaħħal maké 256-bit SSL Encryption. Ku ngalakukeun ieu, data tina PDFs sareng dokumen Excel anjeun moal tiasa kéngingkeun aksés anu teu diidinan.

Invertvert PDF ka Excel

Urang gaduh kebat robot ngantosan kahariwang pikeun ngamimitian ngarobah. Lamun ku kasempetan aranjeunna rebhelemed antrian dimimitian. Ieu ngalir gancang saprak urang gaduh pisan robot.

.Xlsx Format Excel urang

Jaringan sareng format .xlsx siap bakal tiasa dianggo dina Microsoft Excel (versi 7, 10, 13), LibreCalc, OpenCalc atanapi salasahiji kantor anu cocog sareng MS Office .xlsx format format

Rojongan nyaeta di ramo anjeun

Upami anjeun ngagaduhan masalah, damel email ka hello@pdf.to sarta kami baris césér éta gancang gancang-gancang

Cocog sareng Platform Mayor

Ku sabab urang ngalakonan konversi berkas sacara online, atanapi sakumaha seueur jalma nyauran awan. Parangkatna urang berpungsi dina panyungsi naon waé anu tiasa nambihan situs wéb sareng maca ieu.

Optik Aksara Pangakuan

Kalayan téknologi OCR panganyarna, alat ieu nimba inpormasi ti PDF kana dokumén Excel (.xlsx) nu bisa diédit.


Kumaha carana ngarobih PDF berkas Excel sacara online

1. Pikeun ngarobah Excel, sered sareng leupaskeun atanapi klik aréa unggah urang pikeun ngunggah file

2. Koropak anjeun bakal balik kana antrian

3. Alat urang bakal otomatis ngarobah PDF anjeun kana file Excel

4. Teras anjeun klik tautan download kana file pikeun nyimpen file Excel kana komputer anjeun

PDF ka Excel

Meunteun alat ieu

Ngarobih ti PDF

PDF kana kecap

PDF ka Excel

PDF jeung JPG

PDF mun PNG

PDF mun PPT

PDF téks

PDF kana HTML

PDF mun ODT

PDF mun CSV

PDF ka ePub

Ngarobah kana PDF

Kecap kana PDF

Excel kana PDF

JPG kana PDF

PNG kana PDF

PPT kana PDF

Teks kana PDF

HTML kana PDF

ODT kanggo PDF

CSV kana PDF

ePub kana PDF

Parabot PDF

Niiskeun PDF

PDF Parabot Parobah

Ngalereskeun PDF

Bagikeun PDF

Muka konci PDF


Dinten ieu:

Pdf.to - Convert PDF to Word, Excel, JPG, & from.  Also Compress PDF | Product Hunt Embed tnw - how to convert a pdf to any format (and back)