PDF ka Excel

Ngarobih PDF anjeun ka Excel

Séréd sareng Drop file di dieu
atanapi
Batch files
1
Proses nganyarkeun ngan ukur sayogi pikeun pangguna Pro. Ngaronjatkeun ayeuna kanggo ngolah sababaraha file sakaligus.
Meunangkeun aksés anu taya
Pdf files
PDF ka
Tambihkeun langkung file PDF
Unggah

Jenis file dirobih kana: .XLS, XLSX

* Punten Catet sadaya file anu dihapus tina server kami saatos 24 jam.


Kumaha carana ngarobih PDF berkas Excel sacara online

  1. Pikeun ngarobah Excel, sered sareng leupaskeun atanapi klik aréa unggah urang pikeun ngunggah file

  2. Koropak anjeun bakal balik kana antrian

  3. Alat urang bakal otomatis ngarobah PDF anjeun kana file Excel

  4. Teras anjeun klik tautan download kana file pikeun nyimpen file Excel kana komputer anjeun

PDF ka Excel

Meunteun alat ieu

3.6/5 - 43 undian


197,375 paguneman saprak taun 2019!