Thjesht hidhni këtu

Fshini faqet PDF

Fshi një faqe PDF

%


Si të fshini faqet nga skedarët PDF në internet:

  1. Për të fshirë faqet nga pdf, tërhiqni dhe lëshoni skedarin tuaj PDF në kutinë më sipër.

  2. Fshini secilën faqe duke qëndruar lart mbi miniaturën e saj dhe klikoni në ikonën e plehrave.

  3. Ju gjithashtu mund të rregulloni dhe rrotulloni faqet nëse është e nevojshme.

  4. Klikoni 'Zbato Ndryshimet' dhe shkarkoni skedarin e modifikuar.


Vlerësoni këtë mjet

3.0/5 - 2 vota


246,075 konvertimet që nga viti 2019!