Shtyp PDF

Kompresoni PDF-në tuaj

Drag and Drop file këtu
ose
Batch files
1
Përpunimi i grupeve është i disponueshëm vetëm për përdoruesit e Pro. Përditësoni tani për të përpunuar shumë skedarë menjëherë.
Merrni qasje të pakufizuar
Pdf files
PDF në
Shtoni më shumë skedarë PDF
ngarkimi

Llojet e skedarëve të konvertuar në: csv, epub, jpg, pdf, png, ppt, pptx, txt, doc, docx, xls, xlsx, odt

Ju lutem vini re të gjitha dosjet fshihen nga serveri ynë pas 2 orësh.


Si të zvoglohet madhësia e PDF-ve në internet

  1. Për të filluar, ngarkoni skedarin tuaj në kompresorin tonë PDF.

  2. Dosja juaj do të shkojë në radhë.

  3. Mjeti ynë do të përdorë kompresorin tonë automatikisht të fillojë të reduktojë dhe të ngjesh skedarin PDF.

  4. Shkarkoni skedarin e kompresuar PDF në kompjuterin tuaj.

Shtyp PDF

Vlerësoni këtë mjet

4.8/5 - 22 vota


152,368 konvertimet që nga viti 2019!