Компресирај PDF

Компресирајте го вашиот PDF

Повлечете и испуштајте датотеки овде
или
Batch files
1
Обработката на серии е достапна само за корисници на Про. Ажурирајте сега за да процесирате повеќе датотеки одеднаш.
Добијте неограничен пристап
Pdf files
PDF до
Додадете повеќе PDF датотеки
Подигни датотека

Видови на датотеки преточени во: .PDF

* Забележете дека сите датотеки се избришани од нашиот сервер по 24 часа.


Како да се намали големината на PDF на интернет

  1. За да започнете, ставете ја вашата датотека во нашиот PDF компресор.

  2. Вашата датотека ќе влезе во редица.

  3. Нашата алатка ќе го користи нашиот компресор автоматски да почне да го намалува и компресира PDF датотеката.

  4. Преземете ја компресираната PDF-датотека на вашиот компјутер.

Компресирај PDF

Оценете ја оваа алатка

4.4/5 - 26 гласови


193,777 конверзии од 2019 година!