Збор во PDF

Претворете го зборот во PDF

Повлечете и испуштајте датотеки овде
или
Batch files
0
Обработката на серии е достапна само за корисници на Про. Ажурирајте сега за да процесирате повеќе датотеки одеднаш.
Добијте неограничен пристап или обидете се со една датотека
Подигни датотека

Видови на датотеки преточени во: .PDF

* Забележете дека сите датотеки се избришани од нашиот сервер по 24 часа.


Како да конвертирате (.DOC, .DOCX) Word во PDF фајл онлајн

  1. За да конвертирате (.DOC, .DOCX) Word, повлечете и пуштете или кликнете на нашата поставувачка област за да ја вчитате датотеката

  2. Вашата датотека ќе влезе во редица

  3. Нашата алатка автоматски ќе го конвертира вашиот (.DOC, .DOCX) збор во PDF датотека

  4. Потоа кликнете на линкот за преземање во датотеката за да го зачувате PDF на вашиот компјутер

Збор во PDF

Оценете ја оваа алатка

4.0/5 - 51 гласови


208,677 конверзии од 2019 година!