Teksti në PDF

Konvertoni tekstin në PDF

Zvarrit dhe lësho skedarët këtu
ose
Batch files
0
Përpunimi i grupeve është i disponueshëm vetëm për përdoruesit e Pro. Përditësoni tani për të përpunuar shumë skedarë menjëherë.
Merrni qasje të pakufizuar ose Provoni një skedar të vetëm
ngarkimi

Llojet e skedarëve të konvertuar në: .PDF

* Ju lutemi vini re se të gjitha skedarët janë fshirë nga serveri ynë pas 24 orësh.


Si të konvertohet në internet një skedar TXT në PDF

  1. Për të kthyer një skedar TXT (tekst), tërhiqni dhe lëshoni ose klikoni zonën tonë të ngarkimit për të ngarkuar skedarin

  2. Dosja juaj do të hyjë në radhë

  3. Mjeti ynë automatikisht do të konvertojë tekstin tuaj (TXT) në një skedar PDF

  4. Pastaj ju klikoni lidhjen e shkarkimit në skedar për të ruajtur PDF në kompjuterin tuaj

Teksti në PDF

Vlerësoni këtë mjet

5.0/5 - 3 vota


209,066 konvertimet që nga viti 2019!