PPT во PDF

Претворете го вашиот PPT во PDF

Повлечете и испуштајте датотеки овде
или
Batch files
0
Обработката на серии е достапна само за корисници на Про. Ажурирајте сега за да процесирате повеќе датотеки одеднаш.
Добијте неограничен пристап или обидете се со една датотека
Подигни датотека

Видови на датотеки преточени во: .PDF

* Забележете дека сите датотеки се избришани од нашиот сервер по 24 часа.


Како да конвертирате PPT во PDF датотека онлајн

  1. За да конвертирате PPT, повлечете и пуштете или кликнете на нашата поставувачка област за да ја вчитате датотеката

  2. Вашата датотека ќе влезе во редица

  3. Нашата алатка автоматски ќе го претвори вашиот PPT во PDF датотека

  4. Потоа кликнете на линкот за преземање во датотеката за да го зачувате PDF на вашиот компјутер

PPT во PDF

Оценете ја оваа алатка

4.9/5 - 9 гласови


208,644 конверзии од 2019 година!