Excel во PDF

Претворете го вашиот Excel во PDF

Повлечете и задржете датотека овде
или
Кликни тука

Типови на датотеки конвертирани во: csv, epub, jpg, pdf, png, ppt, pptx, txt, doc, docx, xls, xlsx, odt

Забележете дека сите датотеки се бришат од нашиот сервер по 2 часа.


Како да конвертирате вашиот Excel во PDF датотека онлајн.

  1. За да го конвертирате вашиот Excel во PDF, повлечете и пуштете или кликнете на нашата област за поставување

  2. Вашата датотека ќе влезе во редица

  3. Нашата алатка автоматски ќе ги конвертира вашите Excel во PDF датотека

  4. Потоа кликнете на линкот за преземање во датотеката за да зачувате на вашиот компјутер

Excel во PDF

Оценете ја оваа алатка

4.4/5 - 3 гласови


72,158 конверзии од 2019 година!