Your files are processed securely and automatically deleted after processing. We never share your data.
אױב איך װיל, װעל איך אַרײַנשטעלן אַ טעקע
+
יָהו, איר קענט באַהאַנדלען אַ סך טעקע־נאָמען. פרייע ניצערס קענען באַהאַנדלען ביז צו צוויי טעקע־נאָמען אין אַ מאָל, בשעת פּראָ־נוצערס האָבן אַ מורא ניט צו פֿאַרבינדן מיט אַ סך טעקע־נאָמען