قدم 1: پنهنجو اپلوڊ ڪريو GIF مٿي ڏنل بٽڻ استعمال ڪندي يا ڊريگ ۽ ڊراپ ذريعي فائلون.
قدم 2: تبديلي شروع ڪرڻ لاءِ 'ڪنورٽ' بٽڻ تي ڪلڪ ڪريو.
قدم 3: پنهنجو تبديل ٿيل ڊائون لوڊ ڪريو MKV فائلون
GIF جي طرف MKV تبديلي بابت اڪثر پڇيا ويندڙ سوال
GIF کي MKV وڊيو ۾ ڪيئن تبديل ڪريان؟
+
PDF.to توھان جي GIF جو هر فريم پڙھندو آھي ۽ MKV وڊيو جي سلسلي کي ھڪ حقيقي وڊيو ڪوڊڪ سان وري ڪوڊ ڪندو آھي. متحرڪ GIF فائلون MKV ڪلپ ٿينديون آھن، ھڪ ھڪ سٽ GIF ھڪ مختصر ثابت ڊگھائي MKV ٿي ويندي آھي.
Why convert a GIF to MKV instead of leaving it as is?
+
MKV وڊيو ھڪ ئي ڊگھائيءَ واري ھڪ متحرڪ GIF وڊيو کان تمام ننڍو آھي ۽ فونن تي لاڳاپيل طور تي راند ڪري ٿو پر خودڪار لوپنگ جي مسئلن کانسواءِ. GIF کي MKV ۾ تبديل ڪرڻ اھڙن ڳرن متحرڪ تصويرن لاءِ معياري حل آھي جيڪي فڊ ۾ دير سان اچن ٿا.
MKV لوپ اصل GIF وانگر آھي ڇا؟
+
MKV ھڪ ڀيرو ھڪ ئي فريم شامل آھي. لوپنگ وڊيو جو حصو نه آھي پر ھڪ پليئر جي ترتيب آھي، تنھنڪري لوپ جي خاصيت شامل ڪريو جڏھن اوھين MKV داخل ڪريو جيڪڏھن توھان GIF جي اڻ کٽ لوپ جي رويي کي وڻندا آھيو.
How small will the MKV be compared with the GIF?
+
عام طور سائز جو حصو. وڊيو ڪوڊڪ فريم جي وچ ۾ حرڪت کي GIF کان وڌيڪ گھٽائي ٿو، تنھنڪري ھڪ ملٽي-ميگا بائيٽ GIF کي MKV جي ڏھين حصي ۾ تبديل ڪري ٿو جنھن ۾ ڪوبه ڏسڻ وارو نقصان نه آھي.
GIF ڪيتريون ئي فائلون MKV ۾ تبديل ڪري سگهان ٿو؟
+
Several files in one job need a paid plan. Free use is one file per conversion, one conversion an hour. On a paid plan you can add several files to one job, then download each result on its own or all of them in one ZIP.
Is the GIF to MKV conversion free?
+
Yes. One conversion an hour is free, with no account needed, for a file within the free size limit. A paid plan removes the hourly limit and the size limit, and lets you add several files to one job.
MKV سماجي ميڊيا ۽ پيغام رسائيندڙ ايپليڪيشنن تي ورجائيندو؟
+
ھائو. PDF.to MKV کي وڏي مدد ڪيل ڪوڊڪ ۽ ٺھندڙ پکسل فارميٽ سان ٻاھر ڪڍي ٿو، تنھنڪري اھو لاھ ۾ وڄائي ٿو جتي ھڪ متحرڪ GIF ٻي صورت ۾ وري ڪوڊڪ ڪيو ويندو يا رد ڪيو ويندو.
PDF.to تبديليءَ کانپوءِ GIF کي محفوظ رکندو؟
+
Only for a short time. Your uploaded GIF and the resulting MKV are deleted from our servers automatically about 24 hours after the conversion, which leaves time to download the result. Nobody reads the contents, and nothing is shared.