PDF.to(e)k zure GIF(e)ko fotograma bakoitza irakurtzen du eta sekuentzia MKV bideo gisa birkodetzen du benetako bideo-kodeketekin. GIF animatutako fitxategiak MKV klip leunak bihurtzen dira; GIF irudi finko bakarra MKV luzeera finkoko laburra bihurtzen da.
Zergatik bihurtu GIF MKV bihurtu beharrean, dagoen bezala utzi beharrean?
+
MKV bideo bat luzeera bereko GIF animatua baino askoz txikiagoa da eta lineaz kanpo erreproduzitzen da telefonoetan, automatikoki loop-a egiten ez duen arren. GIF MKV bihurtzea da feed-ean atzeratzen diren animazio astunen konponketa estandarra.
MKV begizta GIF jatorrizkoaren antzekoa da?
+
MKV(e)k fotograma berdinak ditu behin zeharkatuta. Begizta erreproduzitzailearen ezarpen bat da, ez bideoaren zati bat, beraz, gehitu begizta-atributua MKV(e)n kapsulatzen duzunean GIF(e)k lehenespenez duen amaigabeko begizta-portaera nahi baduzu.
Zenbat txikia izango da MKV GIF-rekin alderatuta?
+
Normalean tamainaren zatia. Bideo-kodekek GIF-ek baino askoz hobeto konprimatzen dute fotogramen arteko mugimendua, beraz, megabyte anitzeko GIF-ek MKV-era bihurtzen du tamainaren hamarrena, galtzerik ikusi gabe.
GIF fitxategi asko MKV fitxategira bihur ditzaket batch-ean?
+
Several files in one job need a paid plan. Free use is one file per conversion, one conversion an hour. On a paid plan you can add several files to one job, then download each result on its own or all of them in one ZIP.
GIF-tik MKV-ra bihurtzea doakoa da?
+
Yes. One conversion an hour is free, with no account needed, for a file within the free size limit. A paid plan removes the hourly limit and the size limit, and lets you add several files to one job.
MKV sare sozialetan eta mezularitza-aplikazioetan erreproduzituko da?
+
Bai. PDF.to(e)k MKV(e)n irteera kodekekin eta pixel-formatu bateragarri batekin egiten du, beraz, lineaz kanpo erreproduzitzen du animatutako GIF(e)k bestela birkodetu edo baztertu egingo lukeen lekuan.
PDF.to(e)k GIF gordetzen du bihurtu ondoren?
+
Only for a short time. Your uploaded GIF and the resulting MKV are deleted from our servers automatically about 24 hours after the conversion, which leaves time to download the result. Nobody reads the contents, and nothing is shared.