PDF во Word

Претвори PDF во Word (.DOC, .DOCX)

Повлечете и испуштајте датотеки овде
или
Batch files
1
Обработката на серии е достапна само за корисници на Про. Ажурирајте сега за да процесирате повеќе датотеки одеднаш.
Добијте неограничен пристап
Pdf files
Изберете опција
PDF до
Додадете повеќе PDF датотеки
Подигни датотека

Типови датотеки преточени во: .DOC, .DOCX

* Забележете дека сите датотеки се избришани од нашиот сервер по 24 часа.


Како да конвертирате датотека PDF во Word (.doc, .docx) на Интернет

  1. За да конвертирате PDF, повлечете и пуштете или кликнете на нашата поставувачка област за да ја вчитате датотеката

  2. Вашата датотека ќе влезе во редица

  3. Нашата алатка автоматски ќе го претвори вашиот PDF во Word (.DOC) датотека

  4. Потоа кликнете на линкот за преземање во датотеката за да го зачувате Word (.DOC) на вашиот компјутер

PDF во Word

Оценете ја оваа алатка

4.0/5 - 182 гласови


194,478 конверзии од 2019 година!