Fjala për PDF

Shndërroni Fjalën në PDF

Zvarrit dhe lësho skedarët këtu
ose
Batch files
0
Përpunimi i grupeve është i disponueshëm vetëm për përdoruesit e Pro. Përditësoni tani për të përpunuar shumë skedarë menjëherë.
Merrni qasje të pakufizuar ose Provoni një skedar të vetëm
ngarkimi

Llojet e skedarëve të konvertuar në: .PDF

* Ju lutemi vini re se të gjitha skedarët janë fshirë nga serveri ynë pas 24 orësh.


Si të konvertohet Word (.DOC, .DOCX) në PDF në internet

  1. Për të kthyer një Word (.DOC, .DOCX), tërhiqte dhe rrëzoje ose kliko zonën tonë të ngarkimit për të ngarkuar skedarin

  2. Dosja juaj do të shkojë në radhë

  3. Mjeti ynë automatikisht do të konvertojë Word (.DOC, .DOCX) në një skedar PDF

  4. Pastaj klikoni lidhjen e shkarkimit te skedari për të ruajtur PDF-në në kompjuterin tuaj

Fjala për PDF

Vlerësoni këtë mjet

4.0/5 - 51 vota


209,236 konvertimet që nga viti 2019!