Thjesht hidhni këtu

TIFF në PDF

Konvertoni TIFF-in tuaj në PDF

%


Si të konvertohet në internet një skedar TIFF në PDF

  1. Për të kthyer një TIFF në PDF, tërhiqni dhe lëshoni ose klikoni në zonën tonë të ngarkimit për të ngarkuar skedarin

  2. Dosja juaj do të hyjë në radhë

  3. Mjeti ynë do të konvertojë automatikisht TIFF tuaj në skedarin PDF

  4. Pastaj ju klikoni lidhjen e shkarkimit në skedar për të ruajtur PDF në kompjuterin tuaj


Vlerësoni këtë mjet

5.0/5 - 2 vota


253,465 konvertimet që nga viti 2019!