PDF në tekst

Konvertoni PDF tuaj në Tekst

Zvarrit dhe lësho skedarët këtu
ose
Batch files
0
Përpunimi i grupeve është i disponueshëm vetëm për përdoruesit e Pro. Përditësoni tani për të përpunuar shumë skedarë menjëherë.
Merrni qasje të pakufizuar ose Provoni një skedar të vetëm
Pdf files
Zgjidhni opsionin
PDF në
Shtoni më shumë skedarë PDF
ngarkimi

Llojet e skedarëve të konvertuar në:. TXT

* Ju lutemi vini re se të gjitha skedarët janë fshirë nga serveri ynë pas 24 orësh.


Si të konvertohet një skedar PDF në tekst (.txt) në internet

  1. Për të kthyer një PDF, tërhiq dhe hidhni ose klikoni zonën tonë të ngarkimit për të ngarkuar skedarin

  2. Dosja juaj do të shkojë në radhë

  3. Mjeti ynë do të konvertojë automatikisht PDF-në tuaj në një skedar teksti (.txt)

  4. Pastaj klikoni lidhjen e shkarkimit në skedar për të ruajtur tekstin (.txt) në kompjuterin tuaj

PDF në tekst

Vlerësoni këtë mjet

4.1/5 - 13 vota


213,529 konvertimet që nga viti 2019!