PDF во текст

Претворете го вашиот PDF во текст

Повлечете и испуштајте датотеки овде
или
Batch files
0
Обработката на серии е достапна само за корисници на Про. Ажурирајте сега за да процесирате повеќе датотеки одеднаш.
Добијте неограничен пристап или обидете се со една датотека
Pdf files
Изберете опција
PDF до
Додадете повеќе PDF датотеки
Подигни датотека

Видови на датотеки преточени во:. TXT

* Забележете дека сите датотеки се избришани од нашиот сервер по 24 часа.


Како да конвертирате PDF во Текстуална датотека (.txt) онлајн

  1. За да конвертирате PDF, повлечете и пуштете или кликнете на нашата поставувачка област за да ја вчитате датотеката

  2. Вашата датотека ќе влезе во редица

  3. Нашата алатка автоматски ќе го претвори вашиот PDF во текст (.txt) датотека

  4. Потоа кликнете на линкот за преземање во датотеката за да го зачувате Текстот (.txt) на вашиот компјутер

PDF во текст

Оценете ја оваа алатка

4.1/5 - 13 гласови


209,239 конверзии од 2019 година!