Më poshtë është një përkthim i përafërt i kushteve tona të shërbimit të anglishtes dhe politikës së privatësisë në anglisht për aspektet ligjore, të dyja aplikohen vetëm në gjuhën angleze

Pdf.to Kushtet e Shërbimit

1. Kushtet

Duke hyrë në faqen e internetit në https://pdf.to , jeni duke rënë dakord të jeni të detyruar nga këto kushte shërbimi, të gjitha ligjet dhe rregulloret në fuqi dhe pajtoheni që jeni përgjegjës për pajtueshmërinë me ligjet e aplikueshme lokale. Nëse nuk pajtoheni me asnjë nga këto terma, ju ndalohet përdorimi ose qasja në këtë faqe. Materialet që gjenden në këtë faqe interneti mbrohen nga ligji i autorit dhe ligji i markës tregtare.

2. Përdorni Licencën

 1. Jep lejen për të shkarkuar përkohësisht një kopje të materialeve (informacion ose softuer) në faqen e internetit të Pdf.to për vetëm shikimin personal, jo-komercial. Ky është dhënia e licencës, jo transferimi i titullit, dhe sipas kësaj licence ju nuk mund të:
  1. modifikoni ose kopjoni materialet;
  2. përdorin materialet për qëllime komerciale, ose për çdo shfaqje publike (komerciale ose jo-komerciale);
  3. të përpiqet të dekompilojë ose të ndryshojë inxhinierimin e ndonjë softueri që gjendet në faqen e internetit të Pdf.to;
  4. hiqni çdo të drejtë autori ose shënime të tjera të pronësisë nga materialet; ose
  5. transferoni materialet tek një person tjetër ose 'pasqyrojnë' materialet në çdo server tjetër.
 2. Kjo licencë do të përfundojë automatikisht nëse shkelni ndonjë nga këto kufizime dhe mund të përfundoni në Pdf.to në çdo kohë. Pas përfundimit të shikimit të këtyre materialeve ose me përfundimin e kësaj licence, duhet të shkatërroni çdo material të shkarkuar në zotërim, qoftë në format elektronik ose të shtypur.

3. Mohim

 1. Materialet në faqen e internetit të Pdf.to-së janë dhënë në bazë të "ashtu siç është". Pdf.to nuk jep garanci, të shprehura ose të nënkuptuara, dhe me këtë heq dorë dhe mohon të gjitha garancitë e tjera, duke përfshirë, pa kufizime, garanci ose kushte të tregtueshmërisë, përshtatshmërisë për një qëllim të caktuar ose mosbindjes së pronësisë intelektuale ose shkelje të tjera të të drejtave.
 2. Për më tepër, Pdf.to nuk garanton ose nuk bën ndonjë përfaqësim në lidhje me saktësinë, rezultatet e mundshme ose besueshmërinë e përdorimit të materialeve në faqen e saj të internetit ose përndryshe lidhen me materiale të tilla ose në ndonjë faqe të lidhur me këtë faqe.

4. Kufizimet

Në asnjë rast, Pdf.to ose furnizuesit e tij nuk do të jenë përgjegjës për çdo dëmtim (duke përfshirë, pa kufizim, dëmtimet për humbjen e të dhënave ose fitimit ose për shkak të ndërprerjes së biznesit) që rrjedhin nga përdorimi ose pamundësia për të përdorur materialet në Pdf.to , edhe nëse Pdf.to ose një Pdf.to përfaqësuesi i autorizuar është njoftuar me gojë ose me shkrim për mundësinë e një dëmi të tillë. Për shkak se disa juridiksione nuk lejojnë kufizime në garancitë e nënkuptuara, ose kufizimet e përgjegjësisë për dëmet pasuese ose të rastësishme, këto kufizime mund të mos zbatohen për ju.

Saktësia e materialeve

Materialet që shfaqen në faqen e internetit të Pdf.to mund të përfshijnë gabime teknike, tipografike ose fotografike. Pdf.to nuk garanton që ndonjë prej materialeve në faqen e saj të internetit të jetë i saktë, i plotë ose aktual. Pdf.to mund të bëjë ndryshime në materialet e përmbajtura në faqen e saj në çdo kohë pa paralajmërim. Megjithatë Pdf.to nuk bën asnjë angazhim për të rinovuar materialet.

6. Lidhjet

Pdf.to nuk ka shqyrtuar të gjitha faqet e lidhura me faqen e saj dhe nuk është përgjegjës për përmbajtjen e ndonjë faqe të tillë të lidhur. Përfshirja e ndonjë lidhjeje nuk nënkupton miratimin nga Pdf.to të faqes. Përdorimi i çdo faqe të tillë të lidhur është në rrezikun e vetë përdoruesit.

7. Modifikimet

Pdf.to mund të rishikojë këto kushte të shërbimit për faqen e saj në çdo kohë pa paralajmërim. Duke përdorur këtë faqe ju jeni duke rënë dakord të jeni të detyruar nga versioni i tanishëm aktual i këtyre kushteve të shërbimit.

8. Ligji Drejtues

Këto terma dhe kushte drejtohen dhe interpretohen në përputhje me ligjet e Konektikatit dhe ju në mënyrë të pakthyeshme i nënshtrohen juridiksionit ekskluziv të gjykatave në atë shtet ose vend.


Konvertimi nga PDF

PDF në Word

PDF në Excel

PDF në JPG

PDF në PNG

PDF në PPT

PDF në tekst

PDF në HTML

PDF në ODT

PDF në CSV

PDF në ePub

Konvertimi në PDF

Fjala për PDF

Excel në PDF

JPG në PDF

PNG në PDF

PPT në PDF

Teksti në PDF

HTML në PDF

ODT në PDF

CSV në PDF

ePub në PDF

Mjete PDF

Shtyp PDF

Konvertuesi PDF

Riparo PDF

Split PDF

Hape PDF


Të zgjedhura në:

Pdf.to - Convert PDF to Word, Excel, JPG, & from. Also Compress PDF | Product Hunt Embed tnw - how to convert a pdf to any format (and back) lifehacker - PDFファイルをExcel形式やテキストに変換してくれるサービス【今日のライフハックツール】