Split PDF

Ndar një PDF

Zvarrit dhe lësho skedarët këtu
ose
Batch files
1
Përpunimi i grupeve është i disponueshëm vetëm për përdoruesit e Pro. Përditësoni tani për të përpunuar shumë skedarë menjëherë.
Merrni qasje të pakufizuar
Pdf files
PDF në
Shtoni më shumë skedarë PDF
ngarkimi

Llojet e skedarëve të konvertuar në: .PDF

* Ju lutemi vini re se të gjitha skedarët janë fshirë nga serveri ynë pas 24 orësh.


Si të ndahen dhe të nxjerrin faqe PDF

  1. Për të filluar, ngarkoni skedarin tuaj në shpërndarësin tonë PDF.

  2. Dosja juaj do të shkojë në radhë.

  3. Mjeti ynë automatikisht do të fillojë të ndajë skedarin PDF.

  4. Shkarkoni secilën faqe individualisht duke klikuar në pamjen e saj PDF

Split PDF

Vlerësoni këtë mjet

4.4/5 - 21 vota


193,759 konvertimet që nga viti 2019!