Поправка на PDF

Поправете PDF на Интернет

Повлечете и испуштајте датотеки овде
или
Batch files
0
Обработката на серии е достапна само за корисници на Про. Ажурирајте сега за да процесирате повеќе датотеки одеднаш.
Добијте неограничен пристап или обидете се со една датотека
Pdf files
PDF до
Додадете повеќе PDF датотеки
Подигни датотека

Видови на датотеки преточени во: .PDF

* Забележете дека сите датотеки се избришани од нашиот сервер по 24 часа.


Како да поправите PDF датотека онлајн

  1. За да поправите PDF, повлечете и пуштете или кликнете на нашата област за поставување

  2. Вашата датотека ќе влезе во редица

  3. Нашата алатка автоматски ќе ја поправи PDF датотеката

  4. Потоа кликнете на линкот за преземање во датотеката за да зачувате на вашиот компјутер

Поправка на PDF

Оценете ја оваа алатка

4.1/5 - 10 гласови


209,030 конверзии од 2019 година!