Di handap ieu tarjamahan kasar watesan kami basa inggris sareng kawijakan privasi basa inggris pikeun aspék hukum, boh anu manglaku wungkul dina basa Inggris

kabijakan privasi

Privasi anjeun penting pikeun kami. Kawijakan Pdf.to pikeun hormat ka privasi anjeun ngeunaan émbaran naon anu urang tiasa diajarkeun ti anjeun ti ramatloka wéb https://pdf.to kami, sareng situs séjénna anu diaku kami tur joper.

Kami waé ménta inpormasi pribadi nalika urang leres meryogikeunna pikeun nyadiakeun layanan pikeun anjeun. Kami numpul ku cara adil sareng halal, ku kawin anjeun sarta disatujuan. Kami oge tiasa terang naha urang nuju ngirakeunana sareng cara nu bakal dianggo.

Kami ngan ukur ngaropéa inpormasi anu dihimpun kanggo salami diperlukeun pikeun nyadiakeun layanan nu dipénta anjeun. Naon data anu urang simpen, kami gé ngajaga dina hartosna anu ditarima sacara komérsial pikeun nyegah leungitna sareng maling, sareng aksés henteu diidinan, panyingkepan, niron, nganggo atanapi modifikasi.

Kami moal ngabébaskeun inpormasi anu ngaidentipikasi pribadi sacara pribadi atanapi sareng pihak-katilu, kajaba upami diperyogikeun ku hukum.

Situs ramatloka urang tiasa numbu ka situs éksternal anu henteu dioperasikeun ku kami. Perhatoskeun yén kami henteu ngagaduhan kontrol kana kandungan sareng parantos loka ieu, sareng moal tiasa nampi tanggungjawab atanapi tanggung jawab kawijakan privasi masing-masing.

Anjeun badé nampik pamundut kami kanggo inpormasi pribadi anjeun, sareng kedah aya henteu terang yén anjeun moal tiasa masihan sababaraha layanan anjeun anu dipikahoyong.

Dipake terus-terusan pikeun website urang bakal dianggap salaku katampa prakték kami sacara pribadi sareng inpormasi pribadi. Upami anjeun mibanda patalékan ngeunaan kumaha carana urang ngadamel data pamaké sareng inpormasi pribadi, lehat ka kami.

Kawijakan ieu éféktif jadi 6 Juni 2019.


Ngarobih ti PDF

PDF kana kecap

PDF ka Excel

PDF jeung JPG

PDF mun PNG

PDF mun PPT

PDF téks

PDF kana HTML

PDF mun ODT

PDF mun CSV

PDF ka ePub

Ngarobah kana PDF

Kecap kana PDF

Excel kana PDF

JPG kana PDF

PNG kana PDF

PPT kana PDF

Teks kana PDF

HTML kana PDF

ODT kanggo PDF

CSV kana PDF

ePub kana PDF

Parabot PDF

Niiskeun PDF

PDF Parabot Parobah

Ngalereskeun PDF

Bagikeun PDF

Muka konci PDF


Dinten ieu:

Pdf.to - Convert PDF to Word, Excel, JPG, & from.  Also Compress PDF | Product Hunt Embed tnw - how to convert a pdf to any format (and back) lifehacker - PDFファイルをExcel形式やテキストに変換してくれるサービス【今日のライフハックツール】