Di handap ieu tarjamahan kasar watesan kami basa inggris sareng kawijakan privasi basa inggris pikeun aspék hukum, boh anu manglaku wungkul dina basa Inggris

kabijakan privasi

Privasi anjeun penting pikeun kami. Kawijakan Pdf.to pikeun hormat privasi anjeun ngeunaan inpo anu kami mungkin kumpulkeun ti anjeun ngalangkungan halaman wéb kami, https://pdf.to , sareng situs-situs sanés anu kami janten sareng dioperasi.

Urang ukur naroskeun inpormasi pribadi nalika kami leres-leres kedah diperyogikeun pikeun masihan jasa ka anjeun. Kami kumpulkeun ku cara anu adil sareng halal, kalayan kanyaho sareng ijab kabul. Kami ogé ngantep anjeun terang kunaon urang ngempelkeun éta sareng kumaha carana bakal dianggo.

Kami ngan ukur nyandak inpormasi anu dikumpulkeun salami perlu pikeun masihan anjeun jasa anu dipénta. Data anu kami simpen, urang bakal ngajagaan dina komersil anu hartosna pikeun nyegah leungitna sareng maling, ogé aksés henteu sah, panyingkepan, nyalin, pamakean atanapi modifikasi.

Kami henteu ngabagi inpormasi anu sacara pribadi pikeun ngenalkeun inpormasi sacara umum atanapi ka pihak-katilu, kecuali nalika diperyogikeun ku hukum.

Situs wéb tiasa numbu ka situs éksternal anu henteu dioperasikeun ku kami. Punten waspada yén kami henteu gaduh kendali eusi sareng prakték situs ieu, sareng henteu tiasa nampi tanggung jawab atanapi tanggel waler pikeun kabijakan privasi masing-masing.

Anjeun bébas nampik pamundut anjeun kanggo inpormasi pribadi anjeun, sareng pangertian yén kami moal tiasa nyayogikeun anjeun sababaraha layanan anu dipikahoyong.

Pamakean anu diteruskeun ku situs wéb anjeun bakal dianggap ditampi tina prakték urang ngeunaan privasi sareng inpormasi pribadi. Upami anjeun ngagaduhan patalékan ngeunaan cara nanganan data data sareng inpormasi pribadi, énggal ngahubungi kami.

Kawijakan ieu efektif sakumaha dina 6 Juni 2019.

Payil anu diunggah dihapus saatos dua jam sareng file anu dirobih dihapus saatos 24 jam. Pikeun ngawates nyiksa, urang log alamat IP anu ngalakukeun konvérsi nalika file dirobih, teu aya hubunganana sareng file sareng alamat IP. Saatos hiji jam alamat IP dihapus ku kituna bébas ngalakukeun konvérsi anu sanés.


209,261 paguneman saprak taun 2019!