Подолу е груб превод на нашите услови за користење на англиски јазик и политиката за приватност на англиски јазик за правни аспекти и се применуваат само на англиски јазик

Политика за приватност

Вашата приватност е важна за нас. Политика на Pdf.to е да ја почитуваме вашата приватност во врска со какви било информации што можеме да ги собереме од вас преку нашата веб-страница, https://pdf.to и други страници што ги поседуваме и работиме.

Бараме само лични информации кога навистина ни требаат за да ви обезбедиме услуга. Ние го собираме по фер и законски средства, со ваше знаење и согласност. Исто така, ве известуваме зошто го собираме и како ќе се користи.

Ние само ги задржуваме собраните информации онолку колку што е потребно за да ви ја понудиме услугата што ја баравте. Кои податоци ги складираме, ќе ги заштитиме во рамките на комерцијално прифатливите средства за да спречиме загуба и кражба, како и неовластен пристап, откривање, копирање, употреба или модификација.

Ние не споделуваме никакви информации за лична идентификација јавно или со трети лица, освен кога тоа се бара со закон.

Нашата веб-страница може да се поврзе со надворешни страници што не работат од нас. Ве молиме, имајте предвид дека немаме контрола над содржината и практиките на овие страници и не можеме да прифатиме одговорност или одговорност за нивните соодветни полиси за приватност.

Вие сте слободни да го одбиете нашето барање за вашите лични информации, со разбирање дека можеби не можеме да ви обезбедиме некои од вашите посакувани услуги.

Вашата континуирана употреба на нашата веб-страница ќе се смета за прифаќање на нашите практики околу приватноста и личните информации. Ако имате какви било прашања за тоа како се справуваме со податоците за корисникот и личните информации, слободно контактирајте не.

Оваа политика е ефективна од 6 јуни 2019 година.

Подигнатите датотеки се бришат по два часа, а конвертираните датотеки се бришат по 24 часа. За да ја ограничиме злоупотребата, ја најавуваме IP адресата што направила конверзија кога датотеката се конвертира, нема асоцијација со датотеки и IP адреса. После еден час, IP адресата е избришана, така што е слободно да се изврши друга конверзија.


209,262 конверзии од 2019 година!