PDF në PPT

Konvertoni PDF tuaj në PPT

Zvarrit dhe lësho skedarët këtu
ose
Batch files
1
Përpunimi i grupeve është i disponueshëm vetëm për përdoruesit e Pro. Përditësoni tani për të përpunuar shumë skedarë menjëherë.
Merrni qasje të pakufizuar
Pdf files
PDF në
Shtoni më shumë skedarë PDF
ngarkimi

Llojet e skedarëve të konvertuar në:. PPT, .PPTX

* Ju lutemi vini re se të gjitha skedarët janë fshirë nga serveri ynë pas 24 orësh.


Si të konvertohet një PDF në një skedar powerpoint PPT online

  1. Për të kthyer një PDF, tërhiq dhe hidhni ose klikoni zonën tonë të ngarkimit për të ngarkuar skedarin

  2. Dosja juaj do të shkojë në radhë

  3. Mjeti ynë do të konvertojë automatikisht PDF-në tuaj në një skedar PPT

  4. Pastaj klikoni lidhjen e shkarkimit në skedar për të ruajtur PPT në kompjuterin tuaj

PDF në PPT

Vlerësoni këtë mjet

4.5/5 - 31 vota


199,012 konvertimet që nga viti 2019!