PDF në JPG

Konvertoni PDF tuaj në një JPG

Zvarrit dhe lësho skedarët këtu
ose
Batch files
0
Përpunimi i grupeve është i disponueshëm vetëm për përdoruesit e Pro. Përditësoni tani për të përpunuar shumë skedarë menjëherë.
Merrni qasje të pakufizuar ose Provoni një skedar të vetëm
Pdf files
Zgjidhni opsionin
PDF në
Shtoni më shumë skedarë PDF
ngarkimi

Llojet e skedarëve konvertohen në: .JPG, .JPEG

* Ju lutemi vini re se të gjitha skedarët janë fshirë nga serveri ynë pas 24 orësh.


Si të konvertohet një PDF në një skedar image JPG në internet

  1. Për të kthyer një PDF, tërhiq dhe hidhni ose klikoni zonën tonë të ngarkimit për të ngarkuar skedarin

  2. Dosja juaj do të shkojë në radhë

  3. Mjeti ynë automatikisht do të konvertojë PDF tuaj në një skedar JPG

  4. Pastaj klikoni lidhjen e shkarkimit te skedari për të ruajtur JPG në kompjuterin tuaj

PDF në JPG

Vlerësoni këtë mjet

4.5/5 - 47 vota


208,697 konvertimet që nga viti 2019!