JPG në PDF

Konvertoni JPG tuaj në PDF

Drag and Drop file këtu
ose
Kliko këtu

Llojet e skedarëve të konvertuar në: csv, epub, jpg, pdf, png, ppt, pptx, txt, doc, docx, xls, xlsx, odt

Ju lutem vini re të gjitha dosjet fshihen nga serveri ynë pas 2 orësh.


Si të konvertohet një skedar JPG në PDF në internet

  1. Për të kthyer një JPG, tërhiqte dhe zbrite ose kliko zonën tonë të ngarkimit për të ngarkuar skedarin

  2. Dosja juaj do të shkojë në radhë

  3. Mjeti ynë do të konvertojë automatikisht JPG tuaj në një skedar PDF

  4. Pastaj klikoni lidhjen e shkarkimit te skedari për të ruajtur PDF-në në kompjuterin tuaj

JPG në PDF

Vlerësoni këtë mjet

4.4/5 - 14 vota


72,782 konvertimet që nga viti 2019!