PDF në Excel

Konvertoni PDF tuaj në Excel

Drag and Drop file këtu
ose
Kliko këtu
PDF në
Shtoni më shumë skedarë PDF

Llojet e skedarëve të konvertuar në: csv, epub, jpg, pdf, png, ppt, pptx, txt, doc, docx, xls, xlsx, odt

Ju lutem vini re të gjitha dosjet fshihen nga serveri ynë pas 2 orësh.


Si të konvertohet një skedar PDF në Excel në internet

  1. Për të kthyer një Excel, tërhiq dhe hidhni ose klikoni zonën tonë të ngarkimit për të ngarkuar skedarin

  2. Dosja juaj do të shkojë në radhë

  3. Mjeti ynë do të konvertojë automatikisht skedarin tuaj PDF në Excel

  4. Pastaj klikoni lidhjen e shkarkimit në skedar për të ruajtur skedarin Excel në kompjuterin tuaj

PDF në Excel

Vlerësoni këtë mjet

3.8/5 - 22 vota


71,117 konvertimet që nga viti 2019!