Excel në PDF

Konvertoni Excel-in tuaj në PDF

Drag and Drop file këtu
ose
Kliko këtu

Llojet e skedarëve të konvertuar në: csv, epub, jpg, pdf, png, ppt, pptx, txt, doc, docx, xls, xlsx, odt

Ju lutem vini re të gjitha dosjet fshihen nga serveri ynë pas 2 orësh.


Si të konvertoheni Excel-in tuaj në PDF në internet.

  1. Për të kthyer Excel në PDF, tërhiq dhe hidhni ose klikoni zonën tonë të ngarkimit

  2. Dosja juaj do të shkojë në radhë

  3. Mjeti ynë automatikisht do të konvertojë Excel tuaj në skedar PDF

  4. Pastaj klikoni lidhjen e shkarkimit te skedari për të ruajtur në kompjuterin tuaj

Excel në PDF

Vlerësoni këtë mjet

4.4/5 - 3 vota


72,153 konvertimet që nga viti 2019!