Само фрли го тука

Избришете ги PDF-страниците

Избришете страница PDF

%


Како да избришете страници од PDF-датотеки на Интернет:

  1. За да избришете страници од pdf, повлечете ја и испуштете ја вашата PDF-датотека во горното поле.

  2. Избришете ја секоја страница со лебди над нејзината минијатура и кликнете на иконата за ѓубре.

  3. Можете исто така да ги преуредите и ротирате страниците доколку е потребно.

  4. Кликнете на „Примени ги промените“ и преземете ја изменетата датотека.


Оценете ја оваа алатка

3.0/5 - 2 гласови


246,070 конверзии од 2019 година!