PDF конвертор

Повлечете и испуштајте датотеки овде
или
Batch files
1
Обработката на серии е достапна само за корисници на Про. Ажурирајте сега за да процесирате повеќе датотеки одеднаш.
Добијте неограничен пристап
Pdf files
Изберете опција
Изберете опција
Подигни датотека

Типови на датотеки конвертирани во: csv, epub, jpg, pdf, png, ppt, pptx, txt, doc, docx, xls, xlsx, odt

* Забележете дека сите датотеки се избришани од нашиот сервер по 24 часа.

Како да конвертирате PDF фајлови онлајн

  1. За да конвертирате PDF, повлечете и пуштете или кликнете на нашата поставувачка област за да ја вчитате датотеката

  2. Ќе ви биде побарано она што сакате да го конвертирате

  3. Нашата алатка автоматски ќе го претвори вашиот PDF во типот на датотека

  4. Потоа кликнете на линкот за преземање во датотеката за да ја зачувате датотеката на вашиот компјутер

PDF конвертор

Оценете ја оваа алатка

3.8/5 - 92 гласови


198,227 конверзии од 2019 година!